Home

 

 

   

 

Sommerhus

Her kan man følge Næsborg's fritidsaktiviteter i sommerhuset i Hals. 

Huset er et bjælkehus opført i 1970, nænsomt renoveret / moderniseret gennem hårdt arbejde i et par sommerferier i 2005 og 2006.

        

 

 

 

005

 

 

 

 

Mæglerens beskrivelse 2004/5

 Fritidshuset er vinkelbygget bjælkehus på 58 kvm. og har tilhørende 21 kvm. carport med redskabsrum/anneks.

Er beliggende på ugeneret grund på lukket vej. Ca. 3 km. til Hals by og golfbane og ca. 1.000 meter til dejlig badestrand.

Huset indeholder entre med adgang til soveværelse med skabe og til nyrenoveret badeværelse med brusekabine. Endelig adgang til stor hyggelig opholdsstue, som er ud i et med køkken. Adgang til køjerum med 4 køjepladser og skabe, værelse med 2 sovepladser skabe samt til soverum med seng og skabe.

Udgang fra stuen til dejlig sydvestvendt delvist overdækket terrasse.

oktober 2004

Således så huset ud ved overtagelsen

 
 
 
Januar 2005

Badeværelse blev frisket lidt op med nye møbler / vask og der blev indsat brændeovn i stuen
en konvektionsovn fra Vardeovnen model Thurø 1, ligeledes blev der kørt 4 læs brænde til huset således at varmen næste vinter er reddet ganske gratis.

Marts 2005

Stue / køkken blev færdig der mangler blot nogle få detaljer, nyt køkken med massiv Eg bordplade, gulve afhøvlet og ludet, alle vægge afbleget med brintoverilte, nyt gulv i køkken, lofter malet o.s.v.

 

Maj 2005

Huset blev malet sort med hvide vinduer

Juni 2005

En lille pause da lillebror kom til verden 1. juni, efter planen skal der i løbet af sommeren 2005 laves nyt tag med 2 meter tilbygning over terrassen og ligeledes skal terrassen udvides så den samlet bliver 68 kvm hvoraf de 15 kvm bliver overdækket.

Juli / august 2005

Efter 3 ugers arbejdsferie hvoraf de 2 uger var i regnvejr blev taget næsten færdigt kun garagen og lidt detaljer mangler, som nogle fremtidige weekend projekter.

Efter ca. 800 skruer i terrassen, 320 meter lægter, 1100 stk. kam søm, 240 stk. Eternit B7 tagplader,
80 kvm isolering, diverse tømmer og næsten 60 liter Gori88, er det nu en realitet med 68 kvm træ-terrasse hvoraf de 19 kvm er overdækket og nyt tag med 2 stk. ovenlysvinduer. De første 2 billeder viser udskiftning af nederste bjælker i huset efter det blev løftet med ca. 5 cm i den ene side.

September / oktober 2005

Aircondition / varmepumpe monteret i stue, med tilhørende tænd/sluk af varme lys og alarm via SMS.

August 2006

Efter endnu 3 ugers sommerferie i sommerhuset i regnvejr blev dog tag på carport skiftet til Sort B7 Eternit, ny lægter, isolering, stern og tagrende monteret, gang og soveværelse færdig med hvidmalede lofter og nyt gulv i gang.